Departamenti i mjekësisë ligjore

Departamenti i mjekësisë ligjore është i organizuar në dy divizione kryesore të cilat janë Divizioni për Divizioni për Autopsi Mjeko Ligjore dhe Ekzaminim Klinik Mjeko Ligjor dhe Divizioni për personat e zhdukur
Lexo më shumë  »

Departamenti për Laboratore Mjeko Ligjore

Detyrat dhe përgjegjësitë e Departamentit për Mbështetje Mjeko Ligjore janë:
Lexo më shumë  »

Departamenti për Mbështetje Mjeko Ligjore

Detyrat dhe përgjegjësitë e Departamentit për Mbështetje Mjeko Ligjore janë:
Lexo më shumë  »

Informata për Institutin e Mjekësisë Ligjore

Instituti i Mjekësisë Ligjore synon të ofrojë shërbime mjekoligjore në përputhje me praktikat më të mira Evropiane duke respektuar të gjitha standardet ndërkombëtare në mënyrë që të jetë një partner i njohur në evropianizimin e mëtejshëm të Kosovës. Promovimi i shërbimit mjeko-ligjor për akreditim me standardin ISO do të jetë një garanci për respektimin e standardeve për praktikën më të mirë mjekësore në kryerjen e autopsive dhe analizave laboratorike. Lexo më shumë  »

News Image Zog Plakolli nga Kanadaja kreu me sukses praktiken ne IML

Zog Plakolli vjen nga qyteti Victoria, BC në Kanada dhe ketë vit ka diplomuar me diplomën Bachelor of Science, në fushën e Mikrobiologjisë, nga University of Victoria. Duke filluar nga ky shtator, Zogu do të vazhdojë studimet pas-diplomike pranë Humber College ne Toronto ON, të Kanadasë, ku do të studiojë në drejtimin e “Investigative Forensic […] Lexo më shumë  »

News Image IML pranon donacion nga EULEX

IML pranon donacion nga EULEX Instituti për Mjekësinë Ligjore ka pranuar një donacion të rëndësishëm nga Misioni EULEX, me paisje dhe artikuj të ndryshëm që ndihmojnë punën e përditshme të njësive. Benefitet direkte të pritshme nga ky donacion janë në: Menaxhimin e mbeturinave të rrezikshme Edukimin e vazhdueshëm professional të stafit përmes librarisë Pasurimin e […] Lexo më shumë  »